Foto konkurs „Najljepša decembarska slika Podgorice“

Foto konkurs „Najljepša decembarska slika Podgorice“

U susret 19. decembru, Danu Podgorice, Glavni grad objavljuje Facebook foto konkurs pod nazivom „Najljepša decembarska slika Podgorice“.

Pozivamo građane da nam na mejl adresu (fotokonkurs@podgorica.me)  šalju fotografije koje su ovih dana snimili u gradu. Na fotografijama mogu biti prikazane panorame, pojedini djelovi Podgorice, neki detalji sa gradskih ulica i kvartova, odnosno svaki sadržaj koji pokazuje ljepotu našeg grada.

Sve fotografije koje zadovoljavaju opšte kriterijume kvaliteta i teme konkursa odmah će biti objavljivane na Facebook profilu Glavnog grada, zaključno sa petkom, 14. decembrom. Pobjedničke fotografije biće one koje u nedjelju, 16. decembra, u ponoć budu imale najveći broj „lajkova“. Napominjemo da će se brojati samo „lajkovi“, a ne i druge Facebook opcije reagovanja na fotografije.

Glavni grad je odlučio da autora fotografije koja u okviru foto konkursa „Najljepša decembarska slika Podgorice“, na Facebook profilu Glavnog grada dobije najviše „lajkova“ nagradi novčanim iznosom od 200 eura i godišnjom kartom za gradski bazen, dok će autori druge i treće izabrane fotografije dobiti 100, odnosno 50 eura.

Pozivamo sve građane da putem društvene mreže Facebook (Glavni grad Podgorica) učestvuju u ovoj akciji, kako bismo zajednički izabrali najljepše fotografije našeg grada.

Rezultati konkursa biće saopšteni 17. decembra.

PG BIRO