Dešavanja u gradu: 22.3. – 28.3.

Dešavanja u gradu: 22.3. - 28.3.

Petak, 22. mart

Podgorica Tango Vikend – Damian i Jimena

Dešavanja u gradu: 22.3. - 28.3.

Poslije duže pauze – Podgorica Tango Vikend sa vrhunskim gostujućim plesačima i instruktorima. Ovog puta u goste dolazi sjajni mladi argentinski par Damian Mechura i Jimena Romero Barbieri uz čiju pomoć ćemo tražiti bolju tehniku i novu inspiraciju za svoje tango zagrljaje u Buena Vista Dance School (Novaka Miloševa 42).

U sklopu Tango Vikenda održaće se 6 RADIONICA od po sat i po vremena, jednu VOĐENU PRAKTIKU sa našim gostujućim parom i DVIJE GRAN MILONGE, sa show nastupom Damiana i Jimene na jednoj od njih (u subotu).

Više informacija podražite ovdje.

 

Moto večernja škola

Dešavanja u gradu: 22.3. - 28.3.

U KIC-u Budo Tomović, sa početkom u 18 časova, pod organizacijom NVO Motociklist počeće peto u nizu okupljanje sa ciljem razmjene informacija, promocije i popularizacije moto kulture u Crnoj Gori.

Biće predstavljeno putovanje po Indiji, pod nazivom “Ni na nebu, ni na zemlji’’.

 

Subota, 23. mart

NLP Start

Dešavanja u gradu: 22.3. - 28.3.

Svjetski poznata metodologija Neuro-Lingvističkog Programiranja (NLP) obuhvata set alata, vještina i tehnika za poboljšanje komunikacije, povećanje fleksibilnosti, efikasno postavljanje i postizanje željenih ciljeva i smanjenje stresa u svakodnevnom privatnom i poslovnom okruženju.

NLP daje znanje na koji način vrhunski direktori, preduzetnici, prodavci, menadžeri, HR i marketing profesionalci postižu rezultate i ostvaruju uspjeh.

Čeka Vas tim IDFaktora, trening program vodi Ivana Malović, glavni trener sa iskustvom stečenim u multinacionalnim kompanijama, mr ekonomije, NLP Trener & Coach. Trening predstavlja kombinaciju mentorskog rada trenera i aktivnog učešća polaznika u praktičnim vježbama koje se baziraju na primjerima iz prakse.

Cijena iznosi 120 eura.

Promo cijena traje do 15. marta i iznosi 88 eura.

Prikazana cijena je bez PDV-a.

Mjesto održavanja su prostorije IDFaktora, Moskovska 153, Podgorica.

Broj mjesta ograničen.

 

Titogradsko proljeće

Dešavanja u gradu: 22.3. - 28.3.

Manifestacija za djecu “Titogradsko proljeće” održaće se u subotu 23. marta u Mall of Montenegro sa početkom u 15 časova.

 

Nedjelja, 24. Mart

Tura Velika Trojica

Dešavanja u gradu: 22.3. - 28.3.

U organizaciji Planinskog kluba “Komovi”, održaće se tura Velika Trojica, za sve ljubitelje planinarenja. Polazak je u nedjelju 24 marta u 7:30 kod crkve Svetog Đorđa pod Goricom. Prijave se vrše zaključno sa subotom 23 marta do 18:00 časova. Prijave se vrše pozivom na broj 069/88-99-33 (tel + viber).

 

Utorak, 26. mart

Retorika – Umijeće govorništva

Dešavanja u gradu: 22.3. - 28.3.

Trodnevni kurs usmjeren je na razvoj komunikacijskih i govorničkih vještina, učenje sastavljanja i držanja govora, prevladavanje treme, izražavanje i suočavanje s različitim situacijama u komunikaciji.

Ukupno trajanje kursa: 10 sati

utorak,  26. 03.  (18 – 21.30h)

srijeda,  27. 03. (18 – 21.30h)

petak,  29.03. (18 – 21h)

Mjesto održavanja: Nova Akropola, Trg nezavisnosti 1/I (ulaz zgrade Galerije Art), Podgorica

Kurs uključuje predavanje i praktične vježbe za svaku temu.

Cijena kursa je 35 eura.

Obrazac za prijavu:  https://goo.gl/forms/KGUt5vxR9AEUk7LR2

 

Priprema za TOEFL

Dešavanja u gradu: 8.3. - 14.3.

Nova sezona besplatnih priprema za TOEFL ispit počinje u utorak 26. marta. Početak je zakazan za 17:00 časova, a instruktor će biti Vladimir Vučelić. Pripreme se održavaju u prostorijama American Corner Podgorica u ulici Vaka Đurovića 12, a svi zainteresovani učenici I student mogu se prijaviti na edusapodgorica@gmail.com

 

Srijeda, 27. mart

Predavanje u Privrednoj komori Crne Gore i dva meetupa u HUB-u

Dešavanja u gradu: 22.3. - 28.3.

Kompanija Agile Humans će 27. i 28. marta imati niz aktivnosti u Crnoj Gori.

U prostorijama Privredne komore Crne Gore održaćemo predavanje namenjeno privrednim društvima i preduzetnicima koji žele da se informišu o agilnom načinu vođenja firmi i razvoja novog proizvoda (ili nove usluge) koji uveliko zamenjuje tradicionalni, pogotovu kod onih koje zbog tržišne konkurencije i klijenata moraju da održe visok nivo usluge, korak sa inovacijama i poziciju na tržištu.

Termini održavanja su 27. mart sa početkom u 18:00 časova u Privrednoj komori Crne Gore, gdje će se održati predavanje I 28. marta u prostorijama Digitalne fabrike u ulici Vuka Karadžića gdje će se održati 2 meetupa sa početkom u 10:00 časova I 18:00 časova.

 

Četvrtak, 28. mart

Žene i preduzetništvo – besplatan seminar

Dešavanja u gradu: 22.3. - 28.3.

Američki ugao Podgorica organizuje besplatan seminar za žene preduzetnice u trajanju od 2 dana, četvrtak 28. mart i petak 29 marta sa početkom u 10 i 30 časova. Seminar će se održati u prostorijama Američkog ugla u Ulici Vaka Đurovića 12.

Seminar je namijenjen ženama preduzetnicama, onima koje žele da pokrenu sopstveni biznis i studentkinjama zainteresovanim za preduzetništvo. Nakon završetka, učesnice će dobiti potvrdu o završenom seminaru. Učešće je besplatno uz obaveznu prijavu ispunjavanjem formulara , najkasnije do ponedjeljka, 25. marta do 12h.

https://goo.gl/forms/dzQ1O7yW6zL7tsYW2

Broj mjesta je ograničen.

 

KBO! Live at Gemiš Bar!

Dešavanja u gradu: 22.3. - 28.3.

U Gemiš Baru, sa početkom u 22 časa počinje nastup KBO! Benda, veterana punk/hc scene regiona.

Cijena ulaznice koja se može kupiti isključivo u pretprodaji je 3 eura.

 

Pippo Corvino SOLO

Dešavanja u gradu: 22.3. - 28.3.

U okviru festivala “Dani gitare u Podgorici” Pippo Corvino će predstaviti publici originalnu muziku za akustičnu gitaru. Koncert će početi u 20:00 časova, a održaće se u Narodnoj biblioteci Radosav Ljumović.

 

Izvor: Facebook