FK Zabjelo ponovo vrši upis mlađih članova!

FK Zabjelo ponovo vrši upis mlađih članova!

Nakon više godina pauze, Fudbalski klub Zabjelo ponovo otvara vrata za najmlađe fudbalere! U okviru priprema za predstojeću fudbalsku sezonu, klub je objavio upis novih članova za mlađu kategoriju.

FK Zabjelo je spremno za novu sezonu! Seniorski tim je okupio veći broj igrača koji će se takmičiti u Trećoj fudbalskoj ligi Crne Gore i pokušati da izbori plasman u viši rang.

FK Zabjelo ponovo vrši upis mlađih članova!

Paralelno sa A selekcijom, u toku je formiranje mlađe selekcije koja će se takmičiti u Srednjoj regiji crnogorske lige, pod vođstvom iskusnog zabjelskog trenera i nekadašnjeg velikog golgetera, Indira Toskića.

Kapiten zauvijek
Indir Toskić

Tim povodom, raspisan je konkurs za upis novih članova, generacije 2009/2010.

Preuzmite sliku i objavite na društvenim mrežama!

FK Zabjelo ponovo pruža uslove za kvalitetan trening. Stadion je osvježen, teren je u odličnom stanju i nema razloga da sezona koja je pred nama ne bude uspješna i da se naši klinci koji igraju u drugim klubovima ne vrate kući, a oni koji ne igraju sklone sa ulice i ekrana.

Teren na Zabjelu u odličnom stanju

Upis traje do 6. avgusta, ali iz kluba apeluju da se djeca učlane što prije, kako bi se izbjeglo potencijalno kašnjenje zbog papirologije, u okviru transfer roka fudbalskog saveza.

Za sve informacije, bilo kog dana, pozovite broj 069/017-087.

FK Zabjelo ponovo vrši upis mlađih članova!