Kopitović navijačima uzvratio poklonom

Kopitović navijačima uzvratio poklonom

Praznici su prošli, ali praznično raspoloženje, makar na Zabjelu, nije.

Stiže nam još jedna lijepa priča vezana za fudbal ali i društvo. Od navijača Zabjela smo dobili lijepu vijest. Nakon što su ranije priredili doček bivšem fudbaleru kluba i reprezentativcu Crne Gore, Borisu Kopitoviću i uručili mu zahvalnicu za doprinos klubu i zajednici, ova lijepa priča je nedavno dobila i nastavak.

Kako kažu navijači, Kopitović je zahvalnost uzvratio poklonima i to u obliku šalova sa grbom Republike Zabjelo.

Evo šta je predstavnik navijača imao da kaže za Glas Zabjela.

„Niko od nas nije bio obaviješten. Neko je bio kući, neko na poslu, neko u kladionici kada nas je Boris pozvao da nam doda šalove. Mali znak pažnje koji nama znači mnogo. Gest koji ćemo pamtiti i koji pokazuje drugima kako Zabjelčani treba da se drže zajedno. Zbog ovakvih trenutaka ćemo uvijek biti naselje koje može da razumije samo onaj ko je tamo rođen i odrastao.”

Kopitović navijačima uzvratio poklonom

O sentimentima koji stoje iza ovog poklona smo razgovarali i sa njegovim autorom. Popularni Kopi nije štedio riječi.

„Svi drugovi iz zgrade vole svoje naselje, i od kad znam za sebe pravili smo i majice, dukseve, radili grafite ne bi li doprinijeli malo toj ideji Republike Zabjelo. Pa kako je došla zima i sa njom hladni dani Raško, Bojan, Mića i ja smo došli na ideju da bi valjalo napraviti nesto originalno. Šalovi su u tom momentu djelovali kao dobra ideja pa smo zacrtano i ostvarili i donijeli ih na Zabjelo.
Šalovi su, ispostavilo se, bili hit i pun pogodak, pa je i potražnja bila ogromna. Oni koji su ga dobili, znaju da je poklon iskren i iz srca. Pravi za Novu godinu i praznike.”

Kopitović navijačima uzvratio poklonom

Pitali smo ga i šta očekuje od druge polusezone našeg fudbalskog kluba.
“Od druge polusezone očekujem još stabilnije Zabjelo, da se sezona završi na miran način i da sledećeg ljeta ne bude trzavica oko toga hoćemo li se takmičiti ili ne. 
Za kraj bih želio samo još da poželim srećnu Novu godinu čitaocima Glasa Zabjela i da poručim redakciji da nastavi sa fenomenalnim poslom koji obavljaju.”
Kopitović navijačima uzvratio poklonom
Boris Kopitović
FOTO: Facebook – Naše Zabjelo
Kopitović se trenutno nalazi u Beogradu, gdje je već započeo pripreme za drugu polusezonu sa svojim klubom Čukaričkim.