Manijak povratnik vreba Zabjelom?

Manijak povratnik vreba Zabjelom?
Ilustracija

Proteklih dana više zabrinutih građana obratilo se redakciji portala Glas Zabjela sa molbom da obavijestimo naše čitaoce o aktivnostima određene osobe koja, kako tvrde, unosi nemir i nesigurnost u živote naših sugrađana.

Naime, nepoznati muškarac proteklih dana šeta Zabjelom, a nedavno je viđen u ženskom toaletu tržnog centra na Zabjelu, gdje se, navodno, obnažio. Građani koji su nam se javili još od ranije prepoznaju muškarca kao osobu koja je već služila zatvorsku kaznu zbog nedozvoljenih polnih radnji.

Sagovornici portala Glas Zabjela su svi priložili istu fotografiju sumnjivog lica, koju Glas Zabjela ne može objaviti jer bi širenje panike i upiranje prstom bilo neodgovorno prema našoj zajednici, pa čak i prema licu u pitanju, jer koje god da su činjenice, dok ih nadležni organi ne utvrde, svaki građanin ima prava na privatnost i dostojanstvo.

Nakon što smo obavijestili naše sagovornike o tome i uputili ih da se obrate policiji, jedan od njih je pokazao razumijevanje a onda i dodao “…ali se može narod upozoriti da je na Zabjelu povratnik u manijačkim djelima i da obrate pažnju i otvore četvoro očiju” – kako je naveo ovaj Zabjelčanin.

Kako nezvanično saznajemo, “povratnik” je viđen na više lokacija, od škole “Vuk Karadžić” i vrtića do brda Ljubović.

“Čuvajmo djecu i žensku populaciju jer se ovaj lik kreće u predvečernjim časovima u mračnim zonama od Kodre put kafane Ribnica, zalazi između zgrada i niskih stambenih zgrada do Radosava Burića – naveo je drugi građanin.

Kako su kazali, ovaj muškarac često nosi maskirni kačket.

Dopuna redakcije:Portal Glas Zabjela je primio više poruka među kojima su dvije fotografije, potencijalno različitih ljudi, kao i dva imena i više različitih vrsta kažnjivih djela povezanih sa njima. Postoji mogućnost da je prestupnik već u zatvoru. U toku su provjere, očekujemo informacije od nadležnih institucija.

Expergo podcast glas zabjela
Prethodni članakIzlivanje kanalizacije u Ulici Vojislavljevića bez konačnog rješenja
Sledeći članakGrađani prijavljuju prestupnike, bez potvrde o manijaku na Zabjelu