Onlajn predavanje o vršnjačkom nasilju na internetu

Onlajn predavanje o vršnjačkom nasilju na internetu

Klub roditelja, nastavnika i djece Osnovne škole Oktoih iz Podgorice organizovaće sjutra, 22. decembra u 18 sati predavanje namijenjeno roditeljima na temu Online vršnjačko nasilje – procedure. Gost na predavanju biće mr Jakša Backović, rukovodilac Grupe za suzbijanje krivičnih djela visokotehnološkog kriminala iz Uprave policije Crne Gore – objavljeno je na sajtu roditelji.me.

Pitanja na koja će roditelji, između ostalog, moći da dobijete odgovor su: Šta podrazumijeva bezbjednost na internetu? Šta da radimo kada se neki problematični snimak širi društvenim mrežama? Koja je procedura prijave online nasilja? Na koji način roditelji treba da razgovaramo sa djecom o njihovoj bezbjednosti dok su na internet?

Predavanje će biti organizovano online, putem ZOOM platforme. To znači da predavanje možete pratiti iz svojih domova, ali je važno da se pripremite i preuzmete ovu aplikaciju putem linka: https://zoom.us/support/download . Možete je instalirati na računaru ili telefonu. Ukoliko budete imali nekih pitanja ili nedoumica, za pomoć se možete obratiti i putem email-a udruzenje.roditelji2@gmail.com ili putem telefona na broj 020 511 983.

Link za pristup predavanju: https://us02web.zoom.us/j/82608621288