Novogodišnji program uživo sa Zabjela

Novogodišnji program uživo sa Zabjela

Godinu koja je za nama svakako su obilježile epidemiološke mjere sa kojima smo svi već dovoljno upoznati i zbog kojih će i doček Nove godine proći bez tradicionalnih okupljanja i proslava.

Uprkos zahtjevnom periodu za sve nas, grupa mladih i kreativnih ljudi je odlučila da, u susret novoj kalendarskoj godini, crnogorskoj javnosti podari nesvakidašnji događaj koji će unijeti svježu energiju i razonodu u domove svih koji odluče da isprate njihov novogodišnji program putem prenosa uživo na Youtube-u i Facebook-u.

Organizacija Platform081 iz Podgorice, uz poštovanje epidemioloških mjera i preporuka, na nepoznatoj zabjelskoj lokaciji, priprema svojevrsnu gozbu umjetničko-zabavnih sadržaja koji će uključiti lokalne kreativce, nadahnute mlade ljude ali i javne ličnosti.

U novogodišnjem programu pod nazivom Afera Nova godina gledaoci će moći da uživaju u duhovitim skečevima i performansima, muzičkim nastupima i živoj muzici perspektivnih lokalnih umjetnika, a novogodišnja scena podgoričke “platforme” će neizbježno uključiti i zabjelski kutak.

Za muzički dio programa zadužen je bend Kuhinjazz koji čine: Enes Tahirović, Slaven Ljuljić, Martin Đorđević, Dejan Ljujić i Stefan Pavićević a nastupiće i Sanja Raičković, Maša Vujadinović i Sara Jovović.

Priliku da učestvuju dobiće i gledaoci programa, i to putem komentara i snimaka koji će biti objavljeni uživo.

Početak novogodišnje emisije je zakazan za 31. decembar u 20 časova, a nakon ponoći gledaoce očekuje DJ set rezidenta “platforme”, Sen Oliver-a.

Uključite se u novogodišnji program Platforme 081 putem sledećeg linka:

Platform081 je multimedijalna platforma koja se bavi osmišljavanjem i realizacijom raznovrsnih događaja iz oblasti umjetnosti i kulture, i polako ali sigurno postaje mjesto susreta i stvaranja novih kreativnih industrija. Pažnju javnosti privukli su u vrijeme kada su posledice ovogodišnje pandemije naglo “ugasile” žar crnogorske kulturne scene. Kreativni bunt i prkos ove grupe mladih Podgoričana je u pravo vrijeme ponudio alternativu utihnulom Glavnom gradu.

Novogodišnji program uživo sa Zabjela

Do sada su za Platform081 nastupali AudioStorm na krovu KICa Budo Tomović, Artem Brovko u Barskoj marini, Necke na tvrđavi Mogren, Gilerz na Stadionu pod Goricom, Rudolf na Biogradskom jezeru, Džanum na jezeru Krupac i mnogi drugi čiji se nastupi mogu vidjeti na YouTube kanalu Platform081.

Vidimo se na Platformi! Popni se i ti.