Zabjelski gladijator u susret novom izazovu: Spremniji sam nego ikad

Zabjelski gladijator u susret novom izazovu: Spremniji sam nego ikad
Rašo Vuković, fotografiju priložio sagovornik

Novi izazov je pred zabjelskom MMA školom. U petak 18. decembra, održaće se 8. izdanje najprestižnijeg MMA događaja u regionu. Megdan Fighting ovog mjeseca organizuje turnir Megdan Novih pobjednika, na kojem će snagu i umijeće odmjeriti 16 boraca iz regiona, a među njima i Rašo Vuković sa Zabjela.

Vukoviću će se u Sremskoj Mitrovici suprotstaviti Nenad Milanov, inače član MMA kluba Car Dušan Silni iz Novog Sada i borac koji preferira rvački stil.

U novu borbu Vuković ulazi sa dosadašnjim skorom od 5 pobjeda i 3 poraza, ali, kako je rekao za portal Glas Zabjela, spremniji nego ikad.

„Nokaut nikad nisam jurio, ali očekujem pobjedu prekidom u svoju korist“ – samouvjeren je borac sa Zabjela.

Vuković inače važi za agresivnog stand up borca, a poslednjih godinu dana radio je u parteru, i to brazilsku džiu-džicu, sa Dejanom Petričevićem i Vukom Slavujicom. Pripreme je prošao u MMA klubu Omladinac kod Žarka Rakovića i Lazara Kukuličića, koji će biti u Vukovićevom uglu na ovom turniru.

„Želim da zahvalim klubu Omladinac, kao i svom klubu MMA tim Oktagon na podršci u pripremi ovog meča. Pripreme su prošle dobro i sa svakom borbom sam sve spremniji“ – ističe Vuković.

Zabjelski gladijator je zahvalnost izrazio i prema Ministarstvu odbrane Crne Gore i četi Vojne policije koji su imali razumijevanja za njegove pripreme i oslobodili ga dijela radnih zadataka. Kako je kazao za naš portal, u oktagon planira da uđe sa beretkom vojne jedinice čiji je član.

Iz razgovora sa Vukovićem smo mogli zaključiti da je maksimalno spreman za ovu borbu, što nam je dodatno potvrdio i riječima: „Godinu dana sam čekao ovu priliku i planiram maksimalno da je iskoristim.“

Redakciji portala Glas Zabjela preostaje samo da Rašu poželimo svu sreću u predstojećem izazovu i da ovog petka zastavom svoje Republike proslavi još jednu pobjedu.