Glas Zabjela stigao do Krešimira Mišaka

Glas Zabjela stigao do Krešimira Mišaka
Krešimir Mišak

Proteklog vikenda Glas Zabjela je stigao do Krešimira Mišaka!

Autor regionalno prepoznate i sada već legendarne emisije „Na rubu znanosti” (HRT) koja od 2002. godine razotkriva skrivene istine i širi svijest gledalaca na mnogim poljima, od naučnog, preko duhovnog, sve do naizgled nedokučivog, novinar, publicista i muzičar, Krešimir Mišak prvi put je govorio pred crnogorskom publikom u petak, 9. novembra, u okviru predavanja „Susret na rubu”, održanog u hotelu Ramada u Podgorici.

Razgovor je održan pred oko 200 posjetilaca i trajao je nešto više od dva sata. Organizator događaja je bio Holistički centar „Velji Neven”.

Uprkos ogromnom interesovanju medija za razgovor sa Mišakom, kao i njegovom kratkom boravku u Podgorici od svega par dana, članovi redakcije portala Glas Zabjela su uspjeli da se izbore za razgovor sa hrvatskim istraživačem skrivene stvarnosti, u okviru produkcije dokumentarnog filma „Niđe nebo nije plavo”.

Glas Zabjela stigao do Krešimira Mišaka

Samo nekolicina medijskih kuća i novinara je dobilo pristup hrvatskom kolegi, a među njima se našao i glavni urednik portala Glas Zabjela, Vladan Đurišić.

Prema riječima osnivača i urednika prvog zabjelskog medija, postoji mogućnost dobijanja dozvole za objavljivanje dijela intervjua i na našem portalu.